hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás libacomb

120 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A libacombokat fazékba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi, sózzuk, feltesszük főni, majd a forrástól számított 1,5 óra után levesszük a tűzhelyről. Kicsit hagyjuk hűlni, majd kivesszük a combokat.

2.) A combok bőrét finoman megelemeljük, és 1-1 vékony szelet almát töltünk alá. A főzőlé tetejéről leszedett és kissé kisütött zsírral meglocsoljuk a tepsi alját és a húsok tetejét, majd alufólia alatt 200 fokra előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük.

3.) A fólia eltávolítása után légkeverésre állítjuk a sütőt, és még kb. 25-30 percig pirítjuk a combokat. Párolt káposztával és burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés

A főzőlevet leveszöldséggel dúsítva kitűnő libalevest készíthetünk.

További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss