Elkészítés: A krumplit kockára vágva megsütöm. Ha nem túl öreg a krumpli, akkor előbb érdemesebb megfőzni, jól lecsöpögtetni, és utána olajban kisütni. Az almákat megpucolva, kockára vágva a krupmli mellé rakom, amikor a krumpli már jól átsült, és csak pirulnia kell. A hagymát karikára vágom, és a végén rakom a krumpli mellé sülni. Fűszerezem ízlés szerint.
Másik változata, amikor egy kicsi pirospaprikát és nagyon kevés paradicsompürét /kb. evőkanálnyit/ rakok hozzá. Szép színes, ízletes szaftja van.
Sült húsok mellé nagyon finom, de akár bele is lehet tenni a hűst, hogy együtt süljenek. Ekkor viszont tepsiben sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre