hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-gránátalmás Limóza

MME MME
5 perc
egyszerű
átlagos
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almás-gránátalmás Limózához egy 0,5 literes, öblös pohár aljába töltjük a friss citruslevet. Rátesszük a tört jeget, majd ráöntjük a Limózához illő almaszirupot, esetleg szörpöt.
  2. Ezután felspricceljük a szódavízzel, és végül óvatosan felöntjük a pezsgővel. Finoman, könnyed mozdulatokkal megkeverjük.
  3. Gránátalmával és egy kevés gyömbérrel ízesítjük, díszítjük. Szívószállal és bárkanállal kínáljuk. 

Megjegyzés

Almaözön a pohárban! A pikáns gránátalma, az illatos alma és a gyömbér határozott zamata kínál egy hűsítő, de mégis a borongós téli napokat vidámmá varázsoló italkülönlegességet. - MME

Ezek is érdekelhetnek