Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás csuka

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halat szeletekre vágjuk. Ciromlével meglocsoljuk, besózzuk, borsozzuk, azután 30 percre hűtőszekrénybe helyezzük.

Fél óra múlva megforgatjuk lisztben a csukát, és forró olajban megsütjük.

1 almát félreteszünk, a többit meghámozzuk, lereszeljük. Összekeverjük tejföllel és porcukorral, sóval, borssal, citromlével ízesítjük.

Egy kivajazott tálba beletesszük a haldarabokat, ráöntjük a szószt. 180 C-fokon kb. 25-30 pecig sütjük. Tálaláskor almadarabokkal díszítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss