hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-csokis nyalóka

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
10 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Földimogyoró
  • Tej

Elkészítés

  1. Az almákat megmossuk és 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A csokit megolvasztjuk és elkeverjük a kókuszzsírral, hogy fényesebb legyen.
  2. Az almaszeletek aljába beleszúrjuk a fapálcikát, és beleforgatjuk őket a csokiszószba, majd egy sütőpapírral bélelt tálcára tesszük szép sorban. Megszórjuk őket az aprított mogyoróval, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
  3. Ezután vékony sugárban meglocsoljuk a karamell szósszal is, végül pedig a mélyhűtőbe tesszük fél órára, hogy a csoki jól megdermedjen.

Nézd meg videón, hogyan készül az almás-csokis nyalóka:

 

Ezek is érdekelhetnek