Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-csirkemájas serpenyő

4 4.3/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A lilahagymát és az almát megtisztítom, cikkekre vágom. Az olajat felforrósítom a serpenyőben, beledobom a zsályalevelet, és nagy lángon átforgatom. Kiemelem szalvétára, majd a zsályás olajban megpirítom a májat és a hagymát. Fűszerezem őrölt borssal, majd hozzáadom az almacikkeket. Ráöntöm a bort, és nagy lángon addig rázogatom, míg a máj teljesen megpuhul. A legvégén sózom, és a tetejére rendezem a megsült zsályaleveleket.

Megjegyzés

Hagymás tört krumpli passzol hozzá, de mi magában, kenyérrel szoktuk enni vacsira. - SantaAnna

Ezek is érdekelhetnek