Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-csilis édesburgonya-krémleves

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy lábasban felforrósítjuk az olívaolajat és a vajat, majd megdinszteljük rajta a megtisztított, felaprított vörös- és fokhagymát.
  2. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott édesburgonyát, valamint a meghámozott és kimagozot, felkockázott almát, megfűszerezzük a leöblített kakukkfű lecsipkedett leveleivel, a szerecsendióval,a curryvel és a csilivel. Megsózzuk ízlés szerint. Az egészet átforgatjuk, és illatosra pirítjuk.
  3. Felöntjük az alaplével, és mindent puhára főzünk.
  4. A levest botmixerrel pürésítjük, hozzáadjuk a tejszínt, és felforraljuk. Friss zöldfűszerekkel és csilipehellyel megszórva tálaljuk.

    13 RECEPT ÉDESBURGONYÁBÓL, AMIT NEM HAGYHATSZ KI >>> 

    MELEGÍTŐ KRÉMLEVESEK - VÁLOGATÁS >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss