Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-csilis édesburgonya-krémleves

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Lábasban felforrósítjuk az olívaolajat és a vajat, majd megdinszteljük rajta a megtisztított, felaprított vörös- és fokhagymát.
  2. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott édesburgonyát, valamint a meghámozott és kimagozot, felkockázott almát, megfűszerezzük a leöblített kakukkfű lecsipkedett leveleivel, a szerecsendióval, a curryvel és a csilivel. Megsózzuk ízlés szerint. Az egészet átforgatjuk, és illatosra pirítjuk.
  3. Felöntjük a zöldségleves-alaplével, és puhára főzzük a zöldségeket.
  4. Forrón tálaljuk a levest, tejszínhabbal díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Hasonló receptek

Friss