Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almás-céklás kevert süti (cukor-, glutén-, és tejmentes)

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A céklát és az almát megpucoljuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A rizslisztet, a zabpehelylisztet, a kakaóport és a szódabikarbónát egy tálba tesszük és összekeverjük, majd hozzáöntjük a céklát, a citromlevet, a nyírfacukrot, a kókuszolajat és a tojást is, és alaposan összedolgozzuk.
  3. Az így kapott masszát kerek szilikon sütőformába tesszük, és előmelegített sütőben, 180 fokon,30 percig, tűpróbáig sütjük.
  4. Tálalás előtt hagyjuk teljesen kihűlni, így könnyebben vágható.

 

Megjegyzés

Almás – céklás piroska cukor-, glutén-, és tejmentesen - hogyanfogyjak.com

Ezek is érdekelhetnek

Friss