Elkészítés: A filéket kissé ellapítjuk, sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig pihentetjük. Az almát és a barackot megmossuk, a gyümölcsöket félbevágjuk, az almából a magházat, a barackból a magot eltávolítjuk, majd héjastól gerezdekre vágjuk. A pihentetett filékre rakunk mindkét gyümölcsből, majd felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a húsokat piros-ropogósra sütjük, kevés vizet (vagy almabort) aláöntve és a leveskockát hozzáadva puhára pároljuk. A párolás befejezte előtt 5-10 perccel hozzáadjuk a megmaradt gyümölcsöket is.
Önmagában vagy kedvenc köretünkkel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre