Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almapuncs tejszínnel

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

A tealeveleket 1 liter forró vízzel leöntjük, és 5 percig állni hagyjuk. Az almát, az ananász, a citromot meghámozzuk, apróra vágjuk, és egy lábasba tesszük. Rászűrjük a teát, belekeverjük a fahéjat, a szegfűszeget, a koriandert, felforraljuk, és 10 percig állni hagyjuk. Belekeverjük a pálinkát vagy az almalevet, és ízlés szerint édesítjük. Szűrőn keresztül poharakba öntjük, és tejszínhabbal a tetején kínáljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 10 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 pohár: 1156 kJ/280 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss