Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Almabólé nagyoknak

15 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Bólés tálba öntjük az almalevet, kettévágjuk a citromot, felét belefacsarjuk.

Az almákat megmossuk és felkockázzuk. Ha túl nagyra daraboljuk, gondot fog okozni fogyasztáskor. Folyamatosan rakjuk a tálba, mert szabad levegőn hamar megbarnul. Az ép félcitromot felkarikázzuk, hozzáadjuk az almaléhez. Tálalásig hűtőbe tesszük, jól lehűtjük.

Tálaláskor bontjuk fel és adjuk hozzá a száraz pezsgőt, hogy frissen buborékos legyen.

Gyerekeknek mindezt sima almás gyerekpezsgővel lehet kínálni. Egészségünkre!

Ezek is érdekelhetnek

Friss