Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: ezzel a módszerrel fogyott 22 kilót Andrea

default user icon
MME
Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Következzen Alföldi Andrea története, aki 22 kilótól szabadult meg.

Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Alföldi Andrea története, aki 22 kilótól szabadult meg Schobert Norbi iránymutatás.

"Az első képen 90 kg voltam, a második képen 68 kg. Kitartóan követtem a Norbi update útmutatásait. Nagyon szeretem az édességet és a pizzát, de ezekről az update termékekkel nem kellett lemondanom, így nagyon könnyen viseltem az átállást. Persze a mozgás sem maradhatott el. Futni kezdtem napi szinten. Ez az életmód már életem része. Köszönöm Norbinak a sok segítséget a bíztatást" -írta Andrea.

Még több fogyástörténet:

Ezek is érdekelhetnek