Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem hittek a szemüknek az Aldi pénztárosai: ezt kapta elő szatyor helyett a háromgyerekes anyuka

default user icon
MME
A nagy német diszkontláncok pénztárosai villámgyors tempót diktálnak, így nem csoda, hogy sokan elfogadják a kihívást, és megpróbálják legyőzni őket a kasszáknál. Egy amerikai édesanya rájött a trükkre, hogyan lehet pillanatok alatt elpakolni, ám ehhez el kell felejteni a klasszikus szatyrokat, táskákat.

A vásárlók egy része nem szeret többször pakolni (kocsiból a szalagra, majd onnan vissza a kocsiba és végül egy táskába), így a kasszánál rögtön a szatyorba rakodják a megvásárolt termékeket. Ez azonban egy lassú folyamat, hiszen nem lehet csak úgy mindent beledobálni a táskába. Nem kerülhetnek a törékeny dolgok alulra és rájuk a nehezek, a kasszások pedig gyors tempót diktálnak, így könnyen frusztrálttá válhatnak a vásárlók.

Vélhetően ebből a pénztári stresszből lehetett elege egy amerikai anyukának, aki rájött a megoldásra, hogyan lehet kitrükközni az egész rendszert. Eden Kim szerint el kell felejteni a szatyrokat, és helyette ő a ruháskosarát viszi magával, ha az Aldiba megy vásárolni. Mikor a kasszához ér és kipakolja a szalagra a termékeket, egy mozdulattal behelyezi a ruháskosarat a kocsiba, így abba kerülnek vissza a megvásárolt árucikkek.

A kocsit aztán kitolja az autójáig, ahol egy mozdulattal kiemeli a kosarat a kocsiból. Megspórolja a felesleges pakolásokat, illetve szatyrokra sincs szüksége – olvasható a Daily Mail cikkében.

Borítókép: Shutterstock (Illusztráció)

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss