Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az Aldi pénztárában táncolt a szexi lány, meglett a következménye - Videó

Amikor a bevállalós, fiatal lány 2020 őszén megosztotta szexi táncát az Aldi kasszájából, nem is sejtette, mi vár rá. A néhány másodperces felvétel teljesen felforgatta az életét.

Az akkor még csak 19 éves lány táncos videója hatalmasat ment a TikTok-on, 44 millióan nézték meg, és több mint 2 millióan lájkolták. Mindenki odavolt a nem mindennapi produkcióért, ezért nem is csoda, hogy Elaine Victoria elnyerte a „Németország legszebb pénztárosa” címet.

A lány videója szélsebesen terjedt, így a közösségi oldalain hatalmasra duzzadt a követői száma. Victoriának tehát döntenie kellett, hiszen a főnökei nem nézték jó szemmel, hogy munkaidőben forgatja a videóit, márpedig az üzlet egyre csak pörgött. Végül a lány úgy gondolta, felhagy a pénztárosi munkával, és követői legnagyobb örömére inkább influenszerként folytatja tovább. A döntése őt igazolja, hiszen azóta már milliomos, jövedelmező karrierjét pedig egyetlen, jól időzített táncnak köszönheti.

@elaine.victoria Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse #foryoupage #aldinord #fyfyfyfy #foryoupageofficiall ♬ original sound

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek