Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elborzadt az idős bácsi, szörnyű, mit talált az aldis süteményben

default user icon
MME
Majdnem az életébe került, hogy hirtelen megéhezett!

Horror! Egy idős férfi egy három centiméteres üvegdarabba harapott bele, miközben sajtos-hagymás quiche-t evett az Aldiból. A 68 éves James Smith otthonában, a staffordshire-i Wolstantonban vacsorázott, amikor a fogai valami kemény, oda nem illő dologba ütköztek.

 

Elmondása szerint "döbbenten és elborzadva" vette észre, hogy egy törött üvegdarabra harapott rá. A nyugdíjas mentős még jobban elborzadt, amikor a tányérja körül kutatva egy újabb üvegszilánkot talált. James a StokeonTrentLive-nak elmondta: "Úgy nézett ki, mint egy borospohár nagyon hosszú szára vagy egy laboratóriumi pipetta. Az egyik darab körülbelül három centiméter hosszú volt, a másik pedig négy centiméter" . fogalmazott.

"Korábbi mentőorvosként láttam, hogy mi minden történhet, ha az ember lenyel valami éles tárgyat" - mondta. James a közösségi oldalán panaszolta el, mi történt vele, de az Aldi szerint "nehéz lenne kivizsgálni", mert más termékek is voltak a tányérján. A szupermarket azt sugallta, hogy nem lehet biztosan tudni, hogy a törött üveg az ő termékükből származik, vagy a többi ételből, amit a férfi fogyasztott.

Mindazonáltal az áruházlánc kompenzáció gyanánk egy 30 fontos utalványt ajánlott fel Jamesnek. James azonban ezt az ajánlatot "sértésnek" nevezte.

"Nem érdekel a pénz, ez a pitiáner összeg. Az üveg felsérthette volna a szám belsejét, a torkomat, a nyelőcsövemet és a gyomromat."

Az Aldi közölte: "Elnézést kértünk, hogy ez a termék nem felelt meg a szokásos magas színvonalunknak. Szorosan együttműködünk beszállítóinkkal annak érdekében, hogy minden termék szigorú ellenőrzéseken és minőségellenőrzéseken menjen keresztül. Arra bátorítjuk Smith-t, hogy küldje vissza a terméket, hogy teljes mértékben kivizsgálhassuk az ügyet a beszállítónkkal".

Az esetről a brit Metro számolt be.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek