Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

ALDI Gourmet termékek: egy különleges karácsony hozzávalói

default user icon
MME
Az év legmeghittebb időszaka veszi kezdetét - eljött az esti bekuckózások, a sült gesztenyétől illatozó konyha és természetesen az ünnepi készülődés ideje. Ezekben a hónapokban szívesebben ülünk az otthon melegében, és a téli receptek is előkerülnek.

Amikor pedig a levegő újra megtelik narancs és szegfűszeg illattal, már tudjuk, hamarosan tényleg itt a karácsony. A karácsonyt megelőző készülődés valószínű, hogy sokakban kettős érzéseket kelt: a meghitt mézeskalácssütést és a karácsonyfa-díszítést sok-sok rohangálás előzi meg, melyhez jól szervezett logisztika szükséges. Fontos, hogy tudjuk, mit és hol szerezhetünk be - akár egy helyen!

Az ALDI mindig is szem előtt tartotta, hogy vásárlói számára megkönnyítse az ünnepi készülődést: a megszokott magas minőségű termékeken kívül most egyedi Gourmet kínálat is várja azokat, akik különleges ünnepi menüre vágynak. A siker garantált.

A Gourmet termékek közül mindenki megtalálja a kedvencét: a húst kedvelők választhatnak marhahátszínt vagy éppen vadlazac filét. Akik karácsonykor olasz ízekre vágynak, azok számos tésztakülönlegesség közül válogathatnak. Az édesszájúak szíve pedig igazán repeshet - a Szamos Marcipánnal közös Gourmet kínálatban szívdesszert, marcipánfigura, praliné- és szaloncukor-válogatás is megtalálható. Ezen kívül számos kész sütemény könnyítheti meg az vendégsereg és a gyerekhad kiszolgálást: egy szemvillantás alatt
varázsolhatjuk elő a legfinomabb ízeket és illatokat. A vajas, kandírozott gyümölcsös Panettone például az olasz karácsonyi asztalokról ismert sütemény. A cukrot kerülők számára igazi újdonsággal szolgál a Gourmet termékcsalád: az édesítőszerrel készített szaloncukrot bátran fogyaszthatják cukorbetegek, illetve diétázók is.

A Gourmet termékek exkluzív és ízléses csomagolásuknak köszönhetően ajándékként is tökéletesek: családtagok és barátok körében is biztos sikert fognak aratni - hiszen jót enni mindenki szeret. Az ünnepet nem az ételek, hanem mi varázsolhatjuk meghitté. Az ALDI pedig abban segít, hogy a készülődés egyszerű és könnyed legyen. Így pedig a legfontosabbra jut több időnk: a családra. 

Aldi videóreceptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss