Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

150 új állást hirdet az ALDI! 1 millió 300 ezer forintot is lehet keresni

default user icon
150 pozíciót nyit az ALDI, a regionális értékesítési vezetők 800 ezer feletti kezdő fizetést, 9 év után pedig több mint 1 millió 300 ezer forintot keresnek, de a gyakornokok sem járnak rosszul.

Jelentősen növeli munkatársainak létszámát az ALDI, több mint 150 pozícióra keresnek embereket. A legnagyobb arányú bővülés a regionális értékesítési vezetőknél lesz, létszámukat bő 20 százalékkal tervezi emelni a vállalat.

A regionális értékesítési vezetők kezdő havi bére bruttó 812 ezer forint, amelyhez prémium középkategóriás autó jár magánhasználattal, továbbá telefon, számítógép és 5000 forintos Erzsébet-utalvány egészíti ki a juttatási csomagot. A kilencedik évtől 1 millió 311 ezer forint a bruttó járandóság havonta. A pozícióban dolgozóknak lehetőségük nyílik a cégen belüli külföldi munkavégzésre.

Az Aldi több területen kínál asszisztensi munkát, ebben a pozícióban a munkatársak kezdő bére 40 órás munkaidőben havi bruttó 444 ezer forint, amely a cafeterián belül további nettó 8333 forinttal, illetve 5000 forintos Erzsébet-utalvánnyal egészül ki. A javadalmazás a cégnél töltött idővel arányosan nő, a második évtől 529 ezer forint, a harmadik évtől pedig a havi bruttó járandóság a cafeteria elemekkel kiegészítve meghaladja az 595 ezer forintot.

A vállalat új gyakornoki programot indított tavasszal. Szinte valamennyi területen - pénzügy, marketing, HR, logisztika, beszerzés, értékesítés - számítanak felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók jelentkezésére. A kiválasztott jelentkezőkkel legalább 2 hónapos szerződést kötnek, a gyakorlat idején havi bruttó 274 ezer forintos bért kapnak, illetve megtérítik utazási költségeiket.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg csaknem 3000 magyar munkavállalót foglalkoztat, és 130 áruházból álló országos hálózattá bővült.

ÓRIÁSI BÉREMELÉS! BRUTTÓ 720 EZRET IS LEHET KERESNI A LIDLBEN >>> 
ELKÉPESZTŐ FIZETÉSEK! KÖZZÉTETTE BÉRTÁBLÁJÁT AZ ALDI: 844 EZRET IS LEHET KERESNI! >>> 
A 12 LEGSZENNYEZETTEBB ÉTEL, AMIT A BOLTBAN TALÁLHATSZ >>> 
MEGÉRKEZETT! EURÓPÁBAN IS KAPHATÓ LESZ A RÓZSASZÍN KITKAT >>> 
MEGVÁLASZTOTTÁK MAGYARORSZÁG LEGJOBB CUKRÁSZDÁJÁT: ÍME A GYŐZTES >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss