Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Közel 100 új dolgozóra van szüksége a magyar Aldinak: ekkora fizetést ígérnek az újaknak

A magyar Aldi tíz üzletét is kiemelt boltnak nyilvánította, ezekbe keresnek most közel száz új munkavállalót határozott időre.

A nyári, turisztikai szezonban kiemelten látogatott, forgalmas helyeken nagy teher kerül a helyi élelmiszerboltokban és éttermekben dolgozók vállára, hiszen hatalmas embertömeget kell kiszolgálni. Az Aldi ezért kiemelt üzletté minősítette tíz, a Balaton környékén működtetett boltját, melyekbe most közel száz új dolgozót toboroz. Az új munkaerőkkel határozott idejű szerződést kötnek.

Az Aldi a Balaton környéki üzleteiben ismét bővített termékválasztékkal, fagylaltokkal, grilltermékekkel és helyi borokkal készül a fő nyaralási szezonra – írja a Blikk. A cég június 1. és augusztus 31. között 10 Balaton környéki üzletét is kiemelt, az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja, amelyek a korábbinál is hosszabb nyitvatartással várják a vásárlókat. Az áruházlánc mintegy 100 új szezonális munkahely létrehozásának köszönhetően bővíti dolgozói létszámát.

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit, így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén havi bruttó 413 325 forint, heti 35 óra esetén havi bruttó 482 213 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén havi bruttó 551 100 forint a járandóság.

A Lidl is toborozza a Balaton melletti és a Velencei-tónál lévő boltjaiba a dolgozókat, erről részeltesen korábbi cikkünkben írtunk.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss