Vásárlói nyomásra megváltoztatta pékáruját az Aldi: belekerült egy plusz összetevő

Ritka, hogy a vásárlók alakítják egy bolt termékét, de most pontosan ez történt. Az Aldi ugyanis februárban indított egy szavazást arról, hogyan változzon meg a kenyérlángos, amely most megújult formában került a polcokra.

Az Aldi egyik legnépszerűbb pékáruja a baconös kenyérlángos, mely melegen elképesztően finom. Sokan viszik ezt reggelire a munkába vagy iskolába menet, vagy választják ezt gyors ebédre, esetleg vacsorára. A házilag készült kenyérlángost mindenki ízlése szerint díszíti, de az biztos, hogy szalonna és hagyma bőségesen kerül a tejfölös rétegre. Nos, ez az, mármint a hagyma, ami az aldis verzióból hiányzott - eddig!

A német diszkontlánc magyar leányvállalata idén februárban a közösségi oldalán indított egy szavazást, melyben arról kérdezte a vásárlóit, hogy kerüljön-e hagyma a baconös kenyérlángosra. A válaszadók pedig a hagyma mellett szavaztak, az Aldi pedig teljesítette a kommentelők akaratát.

A cég egy friss Facebook-posztban hozta nyilvánosságra, hogy már elérhető a boltokban a megújult és baconös-hagymásra átnevezett kenyérlángos.

ÍGY KÉSZÜL A KENYÉRLÁNGOS HÁZILAG, ÍME A RECEPT!

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss