A zöldségbrassói tökéletes alternatíva azoknak, akik vegetáriánus életmódot folytatnak, vagy csak szeretnék egy kicsit könnyedebbé tenni ezt a laktató fogást, esetleg böjtöt tartanak. A hús helyett különféle zöldségek kerülnek az ételbe, mint például gomba, sárgarépa vagy zöldborsó, amelyek nemcsak ízletesek, de tápanyagokban gazdagok. A pirított burgonya természetesen nem maradhat el, hiszen ettől lesz igazán brassói, de ha még egészségesebbé szeretnéd tenni, akár édesburgonyával vagy sütőben sült változattal is elkészíthető.
A fűszerezés ennél az ételnél kulcsfontosságú: a fokhagyma, a bors, a majoránna és a paprika együttese adja meg azt az ellenállhatatlan aromát, amely a klasszikus brassóira emlékeztet.
Ez az étel tökéletes választás hétköznapokra, hiszen gyorsan elkészíthető, kevés alapanyagból is kihozható, és akár előre is elkészíthető, hiszen másnap is nagyon finom. Ha szeretnéd kipróbálni a brassói egy könnyedebb, de ízgazdag változatát, akkor ez a recept neked szól! Nézzük, hogyan készül a tökéletes zöldségbrassói!
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.