Mi legyen az ebéd hétvégén? 13 tuti receptötlet, amitől az ősz is megenyhül

Sárgarépa, fehérrépa, burgonya, gomba, karfiol, póréhagyma, cékla vagy éppen zöldbab. Csak néhány egészséges alapanyagként használható szezonális zöldség, ami számos receptben megtalálható. Fogyasztásuk a következő hónapokban kifejezetten ajánlott, hiszen ilyenkor van csak igazán szükség az immunrendszer erősítésére, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásra. Hajlamosak vagyunk a hidegebb időben nehezebb, zsírosabb, jellemzően fehérjére épülő táplálkozást folytatni, pedig ilyenkor a rostoknak, a vitaminoknak és az ásványi anyagoknak is elengedhetetlenek az egészségünk megőrzése érdekében. Válogatásunk összeállításánál igyekeztünk azokra a kajákra helyezni a hangsúlyt, melyekben a fent említett zöldségek valamilyen formában megtalálhatóak. Akik ilyenkor a tartalmasabb, laktatóbb fogásokra esküsznek, azokat sem hagytuk cserben, szóval aggodalomra semmi ok! Nálatok mi lesz az ebéd a hétvégén?
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.