Mielőtt elkezdenéd a munkát, érdemes tudni, hogy a húsgombócokat lassú tűzön kell főzni, hogy a rizs és a hús egyenletesen puhuljon meg. Túl erős hő hatására a gombócok szétesnek, és a szósz is sokkal sűrűbb lesz. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a paradicsomos húsgombóc, 5 kiváló receptet ajánlunk neked, válogass belőlük kedvedre!
PARADICSOMOS HÚSGOMBÓCOK SÜTŐBEN SÜTVE >>>

Paradicsomos húsgombóc >>>

MENNYEI PARADICSOMOS HÚSGOMBÓC >>>

PARADICSOMOS HÚSGOMBÓC KRUMPLIPÜRÉVEL >>>

PARADICSOMOS HÚSGOMBÓCOK SPAGETTIVEL >>>

Elkészítetted valamelyik paradicsomos húsgombócot, esetleg van egy saját, bevált recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban!
Borítókép: Shutterstock









