A sertéshús az egyik legnépszerűbb húsféle hazánkban, és ezen belül is a sertéscomb az, ami gyakran kerül a magyar családok asztalára. Rántva is mennyei, meg persze pörköltként is fenséges étel, azonban szerencsére nem csak ez a kétféle étek készíthető belőle! Összegyűjtöttük a legszaftosabb és persze legfinomabb ételeket, amelyek sertéscombból készíthetők! Te melyiket kóstolnád meg most hétvégén?
BÁCSKAI RIZSES HÚS BORSÓVAL

GOMBAMÁRTÁS HÚSGOMBÓCCAL, BURGONYATALLÉROKKAL

EGYSZERŰ BRASSÓI APRÓPECSENYE

SERTÉSPÖRKÖLT ALAPRECEPT

FASÍRT PETREZSELYMES KRUMPLIVAL

PULLED PORK

PÖRKÖLT TARHONYÁVAL

ERDÉLYI LUCSKOS KÁPOSZTA

TARHONYÁS HÚS EGYSZERŰEN

VADASMÁRTÁS SERTÉSCOMBBAL

SZÉKELYKÁPOSZTA

PARADICSOMOS-SERTÉSHÚSOS RAKOTTAS

Kipróbáltad valamelyiket, esetleg van egy saját, bevált recepted a hétvégi ebédmenühöz? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Várjuk a legjobb recepteket, finom ételeket, kérdéseket, tapasztalatokat.














