A paprikás krumpli egyszerű egytálétel, amiről hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy tőlünk ered és csak mi, magyarok büszkélkedhetünk vele. Az igazság azonban az, hogy az osztrákok, a németek és más népek is mind magukénak vallják és sokan nemzeti büszkeségként tekintenek rá. Ausztriában például erdäpfelgulasch-nak hívják.
Az alaprecepthez nem kell sok minden, viszont számos módon lehet gazdagítani. A variációk száma végtelen: kerülhet bele hús, kolbász, kolbászmorzsa, ehetjük nokedlivel, rizzsel sőt még főtt tojással is.
A paprikás krumpli nem véletlenül sokak kedvence, hiszen alig néhány alapanyag kell csak hozzá, azok ráadásul szinte mindig megtalálhatók a kamrában. A legfőbb összetevő természetesen a burgonya, de kell hozzá valamilyen zsiradék, ami rendszerint zsír vagy szalonna, emellett hagyma, pirospaprika is szükséges, a kolbász, a debreceni, a szafaládé vagy a virsli pedig sokszor csak opcionális, de valljuk be, nélkülözhetetlen alkotóelemek.
Sokan csipetkét is tesznek a paprikás krumpliba, hogy igazán gazdag, laktató, de mégis pénztárcabarát fogás legyen. Bárhogyan is készíted, minden változatban finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.