A krémleves tavasszal sem hiányozhat az étrendünkből, hiszen egy friss, zöldséges leves tökéletes választás minden évszakban.
A krémlevesek eredete egészen a francia konyháig nyúlik vissza, ahol már a 17. században készítettek selymes, pürésített leveseket – először húsalapléből, később zöldségekkel, tejszínnel dúsítva. Azóta világszerte hódítanak, és minden kultúrának megvannak a saját, jellegzetes verziói. És hogy mitől olyan népszerű a krémleves? Egyszerű: gyorsan elkészíthető, laktató, és szinte bármilyen szezonális alapanyagból varázsolhatunk belőle valami különlegeset. Legyen szó egy könnyed medvehagyma-krémlevesről, egy karakteres karalábé-krémlevesről vagy egy klasszikus karfiolos, esetleg gombás változatról, mindenki megtalálja a kedvencét.
Íme a mi kedvenceink idén tavasszal!
(Kiemelt fotó: Mindmegette)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.