A húsét nem múlhat el sonka, főtt tojás, retek és újhagyma nélkül. Ezek azok a fogások, amik már-már kötelezőek a magyar ünnepi asztalra. De mi lenne, ha idén egy kicsit újragondolnánk a hagyományokat, és olyan ételekkel tennénk különlegessé a húsvéti menüt, amelyek egyszerre ismerősek és izgalmasan újak?
Az alábbi háromfogásos különleges húsvéti menüsort Kósa Kolos, a Mindmegette maestrója készítette. Van benne minden, ami kell: egy selymes tormás burgonyaleves ropogós sonkaforgáccsal, ami egyszerre frissítő és laktató; egy sonkás sajttekercs, ami kiváló előétel vagy akár vendégváró falat is lehet; végül pedig egy illatos, puha babka pisztáciával és narancshéjjal – a tökéletes desszert, ami méltó lezárása az ünnepi lakomának.
Ha szeretnéd a hagyományokat új színekben látni, ez a menüsor garantáltan ünnepi hangulatot varázsol az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.