A húsvéti sonka és tojás mellé idén csempésszünk egy kis izgalmat is az ünnepi asztalra! Ebben a háromfogásos húsvéti menüben a hagyományos alapanyagok új formában térnek vissza.

A húsét nem múlhat el sonka, főtt tojás, retek és újhagyma nélkül. Ezek azok a fogások, amik már-már kötelezőek a magyar ünnepi asztalra. De mi lenne, ha idén egy kicsit újragondolnánk a hagyományokat, és olyan ételekkel tennénk különlegessé a húsvéti menüt, amelyek egyszerre ismerősek és izgalmasan újak?

Az alábbi háromfogásos különleges húsvéti menüsort Kósa Kolos, a Mindmegette maestrója készítette. Van benne minden, ami kell: egy selymes tormás burgonyaleves ropogós sonkaforgáccsal, ami egyszerre frissítő és laktató; egy sonkás sajttekercs, ami kiváló előétel vagy akár vendégváró falat is lehet; végül pedig egy illatos, puha babka pisztáciával és narancshéjjal – a tökéletes desszert, ami méltó lezárása az ünnepi lakomának.

Ha szeretnéd a hagyományokat új színekben látni, ez a menüsor garantáltan ünnepi hangulatot varázsol az asztalra.

Íme a maestró húsvéti menüje: 

Recept
Bonyolult
Füstölt sonkás sajttekercs
40 perc
4 adag
Megfizethető
Tovább a recepthez
recept

 

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.