Ez az étel amilyen gusztusos, olyan könnyű elkészíteni. Finom fekete erdei sonkával és háromféle sajttal töltött pulykamell, aminek a panírozása nemcsak különleges, hanem egyszerű is. Nincs szükség külön tojásra, lisztre és morzsára, egy lépés kimarad. Az eredmény pedig egy szaftosan omlós és ínycsiklandó ebéd, amit a pillanatokon belül összedobható gremoláta szósz tesz igazán tökéletessé. Tálalhatjuk rizzsel, de bármilyen friss saláta is remekül illik hozzá. Íme a háromféle sajttal és sonkával töltött pulykamell gremolátával receptje a Vidék íze magazinból:
A töltött húshoz:
A panírhoz:
A gremolátához:
Elkészítési idő: 70 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.