Alapételek

Ebből mindenki két tányérral szed: Csirkés csorbaleves (Ciorba a la grec)

csirkés csorbaleves
A csorbalevesek közös nevezője a savanyúságuk - a görög csorbalevesnél ezt nem ecettel vagy savanyú káposzta levéllel, hanem frissen facsart citromlé hozzáadásával érjük el. A végeredmény pedig egyszerűen mennyei, főleg, ha friss petrezselyemmel is felturbózzátok. Próbáljátok ki!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.