45 perc alatt kész az ázsiai darált húsos ragu, ami párolt rizzsel kínálva remek ebéd

Az ázsiai konyha nagyon kedvelt Magyarországon, szeretjük a koreai, thai, japán, vietnámi és kínai ételeket, bár egy-egy, itthon távol-keletinek hitt fogás inkább európai, mintsem ázsiai találmány. Ez az ázsiai darált húsos ragu sem echte keleti, ám magán hordozza a távol-keleti gasztronómia jellegzetes ízeit, így aki szereti az ilyen ételeket, annak ez a fogás is kedvencévé válhat!
Ebédnek, de könnyed vacsorának is beillik, ráadásul készülhet sertés-, marha- és pulykahúsból is, sőt morzsolt tofu is lehet az étel alapja. Ezt a receptet színes kaliforniai paprikával gazdagítottuk, de vékonyra szelt sárgarépa, cukkini, sőt akár bambuszrügy is kerülhet bele. Az ázsiai ízekről a halszósz, szójaszósz és az osztrigaszósz, meg persze a friss és szárított gyömbér gondoskodik.
A recept könnyen megtanulható és megjegyezhető, bármikor és bárhogyan variálható, igazi Jolly Joker. Ha gyors, mégis színes és finom, különlegesebb ebédet készítenél, ami dobozoláshoz, azaz meal prephez is kiváló, akkor ez a darált húsos recept neked kiált.
Hozzávalók 4 főre:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.