A mexikói konyha alapvetése, a tortillalap világszintű népszerűsége nem véletlen: többféle ízben és méretben kapható, sokáig eláll, zsírszegény és változatosan elkészítheő. Az egyik legismertebb és legkedveltebb felhasználási módja, amikor két lap közé halmozzák a tölteléket és az egészet egy kontaktgrillben összepirítják - ez a quesadilla. Mutatjuk az abszolút kedvenceinket!

A mexikóiak kedvenc étele, a quesadilla nálunk is egyre népszerűbb, ami nem csoda, hiszen negyed óra alatt pazar vacsorát varázsolhatunk belőle. Tulajdonképpen sajttal és mindenféle földi jóval megpakolt tortillalapokról van szó, amelyet ropogósra és olvadósra sütünk. Íme néhány fantasztikusan finom, és villámgyorsan összedobható változat!

SAJTOS-GRILLKOLBÁSZOS QUESADILLA >>>

VEGETÁRIÁNUS QUESADILLA >>>


SPENÓTOS-GOMBÁS QUESADILLA >>>

SAJTOS-SONKÁS QUESADILLA RUKKOLÁVAL >>>


TOJÁSOS-AVOKÁDÓS-BACONÖS QUESADILLA >>>

SAJTOS TORTILLA (QUESADILLA) PARADICSOMOS SALSÁVAL >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.