Alapételek

Ez a legfinomabb gombapaprikás galuskával, aminek szaftját kenyérrel is tunkolhatod

Kiváló ebédet varázsolhatsz rövid időn belül, ha a következő receptet használod. A gombapaprikás galuskával nem csak vasárnapi kaja lehet, simán beilleszthető a hétköznapokba is. Elkészítése egyáltalán nem mondható bonyolultnak, de még időigényesnek sem. Ha jó barátságot ápolsz a gombával, akkor ez a te kajád!

Nem mozogsz magabiztosan a gombás ételek világában, ám annál jobban szereted ezt az isteni alapanyagot? Akkor a következő gombapaprikásunk egy kis galuskával megspékelve garantáltan az egyik nagy kedvenced lesz. A szaftja sűrű, szóval akár egy szelet kenyérrel is nekiláthatsz a tunkolásnak. Mire vársz még? Irány a piac, és szerezd be a hozzávalókat!

Hozzávalók:

Hozzávalók a paprikáshoz:

  • 20 dkg csiperke gomba
  • 20 dkg laskagomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 ek zsír
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 kiskanál csípős paprika
  • 1 kiskanál füstölt paprika
  • 1 kiskanál őrölt kömény
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek finomliszt
  • 2 dl tejföl

Hozzávalók a galuskához:

  • 30 dkg liszt
  • 2 db tojás

A GOMBAPAPRIKÁS PONTOS RECEPTJÉT GALUSKÁVAL ITT TALÁLOD >>>

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.