Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rossz az emésztésed? Sétálj sokat mezítláb!

A nem jól megválasztott cipők sokszor okozhatnak olyan panaszokat, amire nem is gondolnánk: például emésztési gondokat. Házigazdánk szerint pofonegyszerű a megoldás: jön a jó idő, így most már a kevésbé elszántak is levehetik a cipőt, szandált, papucsot - mezítlábas sétára fel!

Jön a jó idő, így most már a kevésbé elszántak is levehetik a cipőt, szandált, papucsot! Sokszor vágyunk talpmasszázsra, sokan hordanak kényelmetlen, ámbár csinos lábbeliket, és sokaknak van emésztési problémája. A nem jól megválasztott cipők sokszor okozhatnak olyan panaszokat, amire nem is gondolnánk, mert nem a lábunkon érezzük, vagyis, amit ott érzünk, már megszoktuk, hiszen mindig fáj ott egy kicsit, ha ezt a cipőt veszem. A lábunk jóltartásával számos egészségügyi problémánkon tudunk javítani, köztük az emésztésen is.

Nem ismeretlen fogalmak a reflexmasszázs és az akupresszúra. A reflexológiás pontok a talpunk minden kis területén megtalálhatók, és mindegyiknek fontos szerepe van a szervezetünkre nézve. Ezeket a pontokat stimulálva gyógyítanak az akupresszúrás, reflexmasszázs alkalmával.

HÁZI PATIKA: A LEGHATÉKONYABB CSODASZEREK EMÉSZTÉSI GONDOKRA >>> 

Nem tagadom, nekem is jól esik néha elfeküdni a masszázságyon és lágy zene mellett masszíroztatni. DE! Időtakarékos - és még ingyen is van - ha kicsit gyerekek módjára mezítlábasan sétálgatunk, akár az udvaron, az erdőben, a Duna parton,  a Mezítlábas parkban. A különböző méretű kavicsok, fadarabok, a fű, mind különböző pontokat stimulálnak lábunkon. A jó levegőről már nem is beszélve. Egy kiadós mezítlábas séta után biztosan jól esik az ebéd is! 

9 GYÓGYÍTÓ NÖVÉNY A JÓ EMÉSZTÉSÉRT >>> 
Még több egészséges életmódról, étrendről szóló cikket találsz itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss