Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Videó! Összeverekedtek az akciós Nutelláért az emberek

default user icon
MME
Összeverekedtek a vásárlók egy franciaországi szupermarketben az akciós Nutella miatt. Akadt olyan üzlet, ahová a rendőrséget is ki kellett hívni.

A BBC beszámolója szerint a francia Intermarché boltjaiban 70 százalékos akciót hirdettek meg a Nutellára. A 4,5 euró (1350 forint) helyett 1,4 euróért (419 forint) lehetett megvásárolni a mogyorókrémet. 

Az áruházat el is lepték az emberek, akik szó szerint ütötték-verték egymást az akciós Nutelláért. Tömeghisztéria és tömegverekedés tört ki a boltban. Idősek, gyerekek, férfiak, nők, lökdösték egymást, hogy hozzájussanak a termékhez. Aki pedig odafért a polchoz, az nem egy üveggel vett el, hanem annyit, amennyi elfért a karjában. A készletet negyedóra alatt elkapkodták. 

A verekedésről a videót itt nézheted meg! 

"Olyanok voltak, mint az állatok”. - nyilatkozta egy vásárló.Az áruházi dolgozók hiába próbálták meg szétválasztani az embereket, nem jártak sikerrel. A felbőszült tömeg őket is ide-oda lökdöste, így végül rendőrt hívtak.

A Nutella a világon az egyik legnépszerűbb édesség. 1940-ben a Ferrero család alkotta meg  a mogyorós csokikrémet, amelyet 160 országban árulnak és évente 365 millió kilót adnak el belőle.

A Ferrero sajnálatát fejezte ki a franciaországi tömeghisztéria miatt, de hozzátették, hogy az akciót nem ők, hanem a szupermarket hirdette meg.

EZ AZ A NAP, AMIKOR MUSZÁJ NUTELLÁT ENNED! 10 TITOK A MOGYORÓKRÉMRŐL, AMIT NEM TUDTÁL! >>> 

NUTELLÁVAL KÉSZÜLT RECEPTJEINKET ITT TALÁLOD! >>>  

Ezek is érdekelhetnek