hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ajvárleves chilis sajttal

MME MME
1
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Egy hosszában félbevágott padlizsánt előmelegített sütőben, 180 fokon, 20 percig sütünk, rácson.

2. A hagymát apróra vágjuk, a pritamin paprikát kockára vágjuk.

3. A hagymát olívaolajon lepirítjuk, hozzátesszük a paprikát, felöntjük a borral.

4. 2-3 percig forraljuk, majd a padlizsán húsával együtt botmixerrel leturmixoljuk, hozzáadjuk az ajvárt, és a csirke levest, felforraljuk, és 10-12 perc alatt lassú tűzön főzzük.

5. A fetasajtot 2x2 cm-es kockákra vágjuk, apróra darabolt chili paprikában megforgatjuk, és a kitálalt forró leves tetejére tesszük betétként.

Megjegyzés

Fotó: AS

Őszi Balázs receptje, további fotókat és érdekességeket a recepttel kapcsolatban itt találsz! >>> - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss