Ajánló

Akár a tripláját is elfogyasztjuk az ajánlott mennyiségnek! Tények és tévhitek a sóról

Táplálkozási tények és tévhitek - 2. rész: A sók
Egy friss kutatás szerint, egyre többen törekednek arra, hogy minőségi élelmiszerek kerüljenek az asztalukra, ám az étkezéssel kapcsolatos, évtizedek óta velünk élő tévhitek miatt igencsak távol vagyunk az egészséges táplálkozástól. Új, 4 részes videósorozatunkban, a téma szakértőinek segítségével a cukorról, a sóról, a zsírról és a rettegett E-számokról terjedő városi legendákkal szeretnénk leszámolni. A mai rész a sóé.

(A hivatkozott kutatás online készült, 2018. július-október közötti időszakban, 4 787 tizennyolc év feletti felnőtt részvételével.)

EGÉSZSÉGESEBB LENNE A BARNA? VAGY INKÁBB NE IS EGYÜNK? TÉNYEK ÉS TÉVHITEK A CUKORRÓL >>>
BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT LÁTOGASS EL Az IGYTELJESAZELET.HU -RA!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.