Ajánló

Húsvéti receptek sonkával, tojással – újra megjelent a Mindmegette magazin!

A húsvéti receptekből sosem elég, és mi nem is hagyjuk, hogy kifogyj az ötletekből. A Mindmegette.hu mellett tavasszal a Mindmegette magazin receptjeiből is inspirálódhatsz.

Megújult külsővel, bővebb tartalommal visszatért a Mindmegette magazin. Három év szünet után immár 132 oldalon, 97 recepttel leptük meg az olvasókat. A Mindmegette.hu tavalyi megújulásakor megfogalmaztuk azt a célt, hogy Magyarország legrégebbi gasztronómiai oldalát egy igazi nagy közösséggé formáljuk. Szerettünk volna egy barátságos helyet teremteni olvasóink számára, ahol főzni öröm, ahol megbízható, kipróbált recepteket kapnak, ahol praktikus tanácsokkal látják el őket, és ahol érzik, hogy ők is részei a közösségnek.

Mindmegette magazin húsvét
Megjelent a Mindmegette magazin tavaszi száma 
FOTÓ: MÓRICZ ISTVÁN

A megújult Mindmegette magazinnal is az a célunk, hogy ezt a közösségi életérzést tovább erősítsük. A magazinnal nemcsak recepteket kínálunk, hanem egy helyet is, ahol az emberek megoszthatják egymással gasztronómia szenvedélyünket, és ahol egy inspiráló, támogató közegben találják magukat.


A lapban nagy szerepet kapnak a Mindmegette.hu-ról már ismert maestrók. Kósa Kolos egy nem mindennapi húsvéti menüt készített, emellett ötleteket ad a sonka felhasználására, és több olyan húsos főételt is bemutat, amely az ünnepi asztal dísze lehet. Farkasinszki Ildikóval csodálatos desszerteket készíthettek, ahogyan azt a Sütisuli részeiben is megszokhattátok. Lengyel Erika ezúttal is segít az édesanyáknak, és olyan húsvéti finomságok receptjeit osztja meg, amelyeket a gyerekek is imádni fognak. Emellett extra tippeket ad a kalács és tojás felhasználására, hogy a húsvéti maradék se vesszen kárba. Makkai Balázs pékkel kalácsot és kenyeret süthettek, az ázsiai konyha nagykövete, Nguyen Heni pedig igazi távol-keleti ízeket varázsol a konyhába. Megyeri Sára maestrónk pedig arról ír, milyen növényeket gyűjthettek már kora tavasszal a természetben.

A magazinban megtalálod a Mindmegette maestrók receptjeit is
FOTÓ: MÓRICZ ISTVÁN


A maestrók receptjei mellett tavaszi saláták, kencék, locsolóváró sós recepteket is találtok a magazinban, és nem feledkeztünk el azokról sem, akik a mentes ételeket, sütiket részesítik előnyben.
Kikapcsolódásként pedig érdekes olvasnivalót találtok a húsvéti hagyományokról, valamint szuper ötleteket adunk arra, hogyan tegyétek a gyereknek még izgalmasabbá az ünnepet. 

A magazin megvásárolható az újságosstandokon 1590 forintért.

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.