Mindmegette Gasztroközpont: Élmények otthona


Hosszú hónapok előkészítő munkája után 2025 nyarán a Mindmegette szerkesztősége új helyre költözött. Egyedülálló Gasztroközpontunk nemcsak szerkesztőségi tér, de konyhastúdió és workshoptér is egyben, ahol lapunk munkatársai és a hozzánk érkező közönség együtt főzhet, együtt alkothat. Végre lehetőségünk nyílik arra, hogy megismerjük azokat az embereket, akik a Mindmegette követőiként hosszú évek óta velünk vannak. Itt jól érezheti magát a profi séf és a kezdő háziasszony is – sőt, még tanulhatunk is egymástól!

A Mindmegette Gasztroközpont workshopterében egyszerre 20 fő tud kényelmesen, profi körülmények között főzni. 2025. októberétől napi szinten tartunk itt főzőkurzusokat, élményfőzéseket, borkóstolókat, amelyekre a mindmegette.hu/elmenyek oldalon lehet jegyet váltani. Programjaink minden korosztály számára maradandó élményt nyújtanak.
Kurzusaink házigazdái a maguk területén elismert, hiteles szakemberek, akik közül többeket a Mindmegette videóból is ismerhet a közönség. Ilyen például:
• Kósa Kolos a Mindmegette maestrója, a húsok és a férfias fogások jó ismerője, akitől elleshetjük például a steakkészítés titkait, vagy megtanulhatunk mindent, amit a mangalicahúsról tudni érdemes.
• Heni Nguyen, vietnámi születésű étteremtulajdonos, aki világbajnok sushijáról (is) ismert. Természetesen sushikészítő-workshopot is tart majd, de olyan vietnámi klasszikusok, mint a pho leves elkészítését is megtanítja.
• Megyeri Sára, az ehető virágok, vadon termő növények szakértője. Sára olyan különleges ínyencségek előállítását mutatja be workshopjain, amelyekhez bár az alapanyagok egy jó részét ingyen összegyűjthetjük, az eredmény valódi luxustermék lesz.
• Farkasinszki Ildikó, süticoach, aki elárulja például azt, mi kell az olyan finom, illatos kelt tészták készítéséhez, amilyennel utoljára a nagyi konyhájában találkoztunk. Más kurzusain a pitekészítés vagy az égetett tészták készítésének apró titkait osztja meg a résztvevőkkel.
• Kohári Éva, a Gluténmentes Íz-Lik közösség megteremtője napról napra, kurzusról kurzusra bizonyítja: a gluténmentes ételek, péksütemények éppen olyan finomak lehetnek, mint a megszokott finomságok.
• Nagy Sebestyén DipWSET nemzetközi borakadémikus vezetésével pedig izgalmas, játékos borkóstolókon, vakteszteken ismerhetik meg jobban a borok világát a hozzánk érkezők.
A Mindmegette Gasztroközpont alkalmas bármilyen gasztronómiához kapcsolódó, kis és közepes méretű program lebonyolítására.
Szeretnénk, hogy a Mindmegette Gasztroközpontban sokan főzhessünk, ehessünk együtt – mert továbbra is hiszünk abban, hogy aki szeret, etet!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.