Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Ajánló

Japán konyha, a szusin túl, avagy készíts izakayát egy profival!

Japán konyha, a szusin túl, avagy készíts izakayát egy profival! Makifood Maki Stevenson
Érdekel a japán konyha - a szusikészítésen túl? Most beleáshatod magad a japán tapas-művészetbe a Makifood Főzőiskola októberi workshopján, ahol 4 fogás elkészítését sajátíthatod el egy profi séf, a főzőiskola vezető séfje, Maki Stevenson segítségével!
Maki Stevenson
Maki Stevenson

A Makifood Főzőiskolát több mint 10 éve hozta létre Maki Stevenson, japán-amerikai séf. Maki New Yorkban, a National Gourmet Insitute for Health and Culinary Arts-on végzett, és 2006-ban költözött Magyarországra. Míg kezdetben a saját konyhájában oktatta a főzés iránt érdeklődő barátokat, mára a főzőiskola a belvárosban, egy tágas és napfényes főző- és rendezvénytérben működik.

A változatos kurzusok között a nemzetközi és regionális konyhák mellett az egy-egy speciális téma iránt érdeklődők is megtalálják az őket megszólító főzőtanfolyamot.

Izakaya - a japán tapas

Az Izakaya név maga egy szóösszetétel, amely arra utal, hogy eredetileg ezek olyan szaké boltok voltak, amelyekben a vásárlók helyet tudtak foglalni, és a helyiségben inni.

A kurzuson 4 fogást készítünk el: rákos és húsos okonomiyakit, ami egy japán lepény, japán cézár salátát, töltött tésztát (Hanetsuki gyoza), valamint sült tofut (agedashi tofu). Az ételek mellé pedig japán italokat - szakét, umeshut és japán sört - is kóstolunk.

Időpont: 2018. október 26.
Helyszín: Makifood Főzőiskola, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.,

FELCSIGÁZTUNK? JÁTSSZ 2 SZEMÉLYES BELÉPŐÉRT ITT >>>
JÁTÉKSZABÁLY ITT >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.