Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Agavészirup és kókuszkrém - édesíts egészségesebben!

default user icon
MME
A borongós napokon nemcsak a testet, hanem a lelket is melengeti egy finom forró ital, vagy éppen egy különleges sütemény. Most olyan édesítőket és édességeket ajánlunk mindenki figyelmébe, amelyek a kényeztetésen túl még egészségesebbek is.

A napunkat egyszerűen, pillanatok alatt fel tudjuk dobni egy csésze gőzölgő kávéval vagy teával, az ínycsiklandó süteményekről nem is beszélve. Természetesen nem akarunk senkit vég nélküli nassolásra buzdítani, inkább olyan lehetőségeket kínálunk, melyek amellett, hogy finomak, nagyon egészségesek is. Az agavészirup például az édesítés egy természetes alternatívája, amennyiben pedig ökológiai gazdálkodásból származik, garantáltan a természet „natúr kincseit” tartalmazza. Az Agava szirupjai ráadásul a gyümölcsök telt ízével (pl. eper, gránátalma, feketeribizli, meggy, málna) teszik még izgalmasabbá a kávénkat, teánkat, vagy éppen a süteményünket. Ha különleges, ugyanakkor egészséges, bio megoldást szeretnénk kipróbálni, ismerkedjünk meg az édesítés új dimenziójával, váltsunk agávészirupra!

Szintén agávésziruppal készülnek a gyümölcsökkel kevert kókuszkrémek is. Ezekkel a vegán és bio finomságokkal egzotikus édes ízeket varázsolhatunk, legyen szó bármilyen desszertről. Kit ne tenne boldoggá, ha süteményét megdicsérik, és minden háziasszonyt jó érzéssel tölt el, ha tudja, családja tányérjára egészséges étel került. A kókusz húsának pépesítésével nyert kókuszkrém minden értékes tápanyagot (pl. kalcium, foszfor, magnézium, szelén, E-, C-, négyféle B-vitamin) tartalmaz, ami a kókuszdió héján belül található. Egyszerűen készíthetünk belőle laktózmentes kókusztejet is, amelyet a vanília, lime és csokoládé kellemesen megfűszerez, amennyiben az Agava márkát választod. Nem kell félnünk a tartósító- és vegyszerektől sem, hiszen ezektől is mentes, mintha a kókuszt most szedték volna le a fáról. Érdemes tehát reform élelmiszereink tárházát ezekkel a különlegességekkel is bővíteni!

A csokoládénak ki tudna ellenállni? Főleg akkor, ha krémesítik és ízesítik is. A prémium ízélményért keresd a 100%-ban organikus csokoládékrémeket, melyek alacsony zsírtartalmú kakaóból, nádcukorral készülnek! Ma már egyre többen próbálunk egészségtudatosan választani, ha tehetjük, ellenőrzött biogazdaságok termékei mellett döntünk, és az sem mindegy, hogy az előállítás során mennyire ügyelnek Földünk épségére. Ha a Nuscobio finomságokra voksolunk, minden fent említett elvárásunk teljesül. Ráadásul a vegán táplálkozást előnyben részesítőknek sem kell már a csokoládéról lemondaniuk! Életüket a (La Vida) vegán alapanyagokat ötvöző csokoládékrémek tehetik teljessé. Se tartósítószer, se mesterséges adalékanyag, se állati eredetű összetevő! Zamatos, gazdag ízét pedig a híres-neves holland kakaó kiváló minősége garantálja.

A cikkben szereplő termékek elérhetőek a kellysshop.hu-n!

Játssz, és nyerd meg a 10 db 5000 Ft értékű KELLYS HUNGARY termékekből álló ajándékcsomag egyikét >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss