Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Afrikai harcsapörkölt II

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
10 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Előkészítem a halat.

A húsos szalonnát megolvasztom. Amikor már ropogós a pörc, kiszedem a zsírból. A kiolvadt zsírban 40 dkg hagymát megpárolok. Beleteszem a zöldpaprikát és a paradicsomot,
megpárolom. Ízlés szerint édes-nemes
őrölt paprikát teszek bele, majd feltöltöm vízzel, így elkészül az alaplé. Sót, borsot teszek bele ízlés szerint. 2 gerezd fokhagymát is hozzáadok főzés közben.

Amikor sűrű a szaft, hozzáadom a felkockázott halhúst, és néhány perc alatt készre főzöm.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss