Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Áfonyás vadragu

MME MME
5/5
75 perc
rafinált
költséges
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 kg szarvashús
  • 15 dkg gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 szép szál sárgarépa
  • vad fűszerkeverék
  • mustármag
  • borókabogyó
  • babérlevél
  • fokhagyma
  • olaj
  • A körethez:
  • burgonyakrokett
  • áfonyalekvár

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát apróra vágom, és olajon megdinsztelem. Hozzáadom a felkockázott húst, átforgatom, majd vadfűszerrel, mustármaggal, babérlevéllel, borókabogyóval, zúzott fokhagymával, sóval, borssal fűszerezem. Felöntöm kis vízzel, és fedő alatt főzöm, folyamatosan pótolva a folyadékot.

Amikor a hús már puha, beleteszem a kockára vágott gombát és a felkarikázott sárgarépát. Mielőtt tálalnánk, összeforraljuk az áfonyalekvárral.

Burgonykrokettel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss