Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Áfonyás-fetás édeskrumpli falatok

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az áfonyás-fetás édeskrumpli falatokhoz legelőször a burgonyát megpucoljuk, aztán szeletekre vágjuk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd kibélelünk egy tepsit sütőpapírral. Ezután rátesszük a burgonyaszeleteket és kb. 25 perc alatt megsütjük. 
  2. A salátát megmossuk, majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az olajat, az áfonyát, a szétmorzsolt fetát. Fűszerezzük, azttán belekerül a 2 evőkanál füge lekvárt.
  3. Végül minegyik sült édesburgonyaszelet tetejére halmozzunk a salátából.

Ajánljuk még:

NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGYAN KÉSZÜLNEK AZ ÁFONYÁS-FETÁS ÉDESKRUMPLI FALATOK >>> 

ROPOGÓS SÖRPEREC >>>

SONKÁS-PARADICSOMOS TEKERCS >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss