hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Áfonyalekváros kelt kakaós kalács

90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A száraz hozzávalókat alaposan összekeverem, majd a többivel is összedolgozom a tej kivételével. A végén annyi tejet teszek hozzá, hogy jól kezelhető kalácstészta legyen belőle.

190-200 fokos sütőben sütöm kb. 1 órán át. (Ellenőrizzük tűpróbával!)

Ha valaki reggeli süteménynek szeretné, úgy elegendő bele a 10 dkg cukor - hisz sokszor lekvárral, mézzel, kakaóval fogyasztjuk. Ha desszertnek, édességnek készítjük, tehetünk bele több cukrot is!

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek