Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Adam Sandler visszatért az étterembe, ahol nem ismerték fel, majd elhajtották

default user icon
MME
Néhány héttel ezelőtt szinte letarolta az egész TikTokot egy amerikai palacsintázóban dolgozó lány, aki elhajtotta az étteremből Adam Sandlert, mert nem ismerte fel. Dayanna simán közölte vele, hogy legalább még fél órát kell várnia egy asztalra, ezért az Az 50 első randiból, a Nagyfiúkból, vagy a Csontdarálóból ismert sztár inkább távozott a helyszínről.

A palacsintázóban dolgozó lány miután szembesült azzal, hogy kit küldött el az üzletből, arra kérte Sandlert TikTokon, hogy térjen vissza hozzájuk. A videóüzenet a színészhez is eljutott, amelyre nagyon humorosan reagált:

- Csupán csak azért léptem le az étteremből, mert egy kedves nő azt mondta, hogy a turmixokra nem vonatkozik az „all you can eat” akció.

Nem kizárt, hogy a történtek után az étterem azonnal meglátta a tökéletes marketing lehetőséget, így gyorsan összehozott egy „Milkshake Monday” napot, ahova Adam Sandlert, és a kutyáját, Meatballt is meghívták. Dayanna most végre felismerte a színészt, a találkozót pedig egy közös szelfivel is megörökítették.

Az IHOP országos reggelizőlánc az észak-amerikai Long Island-i üzletük teljes turmixakcióból származó bevételüket a Comedy Gives Back nonprofi szervezetnek ajánlották fel.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss