Hámozzunk meg 2 gerezd fokhagymát, 1 fej vöröshagymát és 10 dkg shiitake gombát, majd aprítsuk fel őket.
Forrósítsunk fel 1 ek olajat. Pirítsunk meg rajta 10 dkg bambuszrügyet (konzerv is lehet) és 30 dkg darált sertéshúst, a vörös- és fokhagymát és a gombát. Ízesítsük sóval, borssal, 1 tk cukorral, 1 csipet őrölt gyömbérrel, 1-1 ek szójaszósszal és vodkával.
Kevés hideg vízben keverjünk csomómentesre 1 tk étkezési keményítőt, majd öntsük a serpenyőbe, és sűrítsük be vele az ételt.
A tésztához keverjünk el 20 dkg lisztet 10 dkg étkezési keményítővel. Adjunk hozzá annyi forró vizet, hogy palacsinta sűrűségű tésztát kapjunk, majd keverjünk hozzá 1 db tojást.
Süssünk a tésztából vékony palacsintákat. Töltsük meg a húsos keverékkel, és szorosan tekerjük fel őket.
5 dkg lisztből, 6 dkg keményítőből és egy kevés vízből keverjünk még egy adag tésztát, és forgassuk meg benne a tekercseket.
Süssük őket 2 ek olajon ropogósra. Díszítsük zöld fűszerekkel. Kínálhatunk mellé párolt rizst vagy zöldségeket.