Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Tesco Télapója durván kiverte a biztosítékot az oltáselleneseknél

default user icon
MME
Áll a bál a briteknél a Tesco legújabb, 2021-es karácsonyi reklámfilmje miatt. A dühöt kiváltó ok maga a Télapó, aki egy digitális vakcinaigazolványt villant azért, hogy karantén nélkül utazhassa körbe a világot és gond nélkül szórhassa szét az ajándékokat. Ezt tartják sértőnek, sőt provokatívnak az oltásellenesek.

A "This Christmas, Nothing's Stopping Us - Idén karácsonykor semmi sem állíthat meg minket” névre keresztelt videó elsősorban azt hivatott bemutatni, hogy a szigetországban idén miként ünneplik az emberek a karácsonyt a tavalyi korlátozások után, amikor sok család kénytelen volt egymástól távol tölteni a szeretet ünnepét.

A reklám megjelenése utána azonban záporozni kezdtek a videó alatt az oltásellenesek sokszor nyomdafestéket nem tűrő kommentjei, melyekben leginkább azt a részt kifogásolják, hogy amikor a nagy ünneplést félbeszakítja egy híradós, arról beszél, hogy a Télapónak karanténba kell vonulnia, ha körbe szeretné utazni a világot. Persze a probléma hamar megoldódik, ugyanis a nagyszakállú oltva van, amit digitális oltási igazolványával bizonyítani is tud.

Az legtöbb oltásellenes a videóban látott üzenet miatt annyira berágott a Tescóra, hogy már vásárlási bojkottot hirdettek a szupermarket ellen.

Persze a másik tábor is hamar megerősödött, akik kifejezetten örülnek a támadásoknak. Ők úgy gondolják, hogy így még többet fognak ott vásárolni, ha nem lesznek vakcinaellenes vásárlók az üzletekben. Nektek mi a véleményetek a reklámfilmről? A Coca-Cola karácsonyi videóját szerintünk most simán veri.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss