Az a jó ebben a mascarponés krémmel megkent répatortában, hogy aki nem ismeri az összetevőket, annak fogalma sem lesz arról, hogy van benne valamilyen zöldség. Miért is jönne rá? Az első harapás után inkább a mézeskalács, mintsem a répára fog az eszünkbe jutni. Próbáld ki te is!
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 30 dkg kristálycukor
- 2 tk sütőpor
- 1 tk fahéj
- 1/2 tk só
- 1/2 tk szódabikarbóna
- 3 db sárgarépa
- 4 db tojás
- 1 dl olaj
- 1 tk vanília kivonat
- marcipán
- dekorcukor
- A krémhez:
- 7,5 dkg vaj
- 22,5 dkg mascarpone
- 30 dkg porcukor
- 2 tk vanília kivonat
A MASCARPONÉS KRÉMMEL LEKENT RÉPATORTA SZELET PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>
Ajánljuk még: