Idén tavasszal neked is el kell készítened ezt a süteményt, hiszen kár lenne lemaradni az egyik, ha nem a legjobb répatorta-variációról. Az a jó ebben a mascarponés krémmel megkent répatortában, hogy aki nem ismeri az összetevőket, annak fogalma sem lesz arról, hogy van benne valamilyen zöldség. Miért is jönne rá? Az első harapás után inkább a mézeskalács, mintsem a répa fog az eszünkbe jutni. Próbáld ki te is! Videón mutatjuk a répatorta szelet pontos receptjét.
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 30 dkg kristálycukor
- 2 tk. sütőpor
- 1 tk. fahéj
- 1/2 tk. só
- 1/2 tk. szódabikarbóna
- 3 db sárgarépa
- 4 db tojás
- 1 dl olaj
- 1 tk. vanília kivonat
- marcipán
- dekorcukor
A krémhez:
- 7,5 dkg vaj
- 22,5 dkg mascarpone
- 30 dkg porcukor
- 2 tk. vanília kivonat
A MASCARPONÉS KRÉMMEL LEKENT RÉPATORTA SZELET PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>
Borítókép: Mindmegette