hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A tavasz kedvenc sütije: Répatorta szelet mascarponés krémmel

Nem szereted a répát? A gyerek is kiszalad a világból, ahogy meglátja a tányérján? Tedd vonzóbbá ezt a zöldséget egy zseniálisan finom süti formájában mascarponés krémmel a tetején. Idén tavasszal neked is el kell készítened, hiszen kár lenne lemaradni az egyik legjobb, ha nem a legjobb répatorta-variációról. 

Az a jó ebben a mascarponés krémmel megkent répatortában, hogy aki nem ismeri az összetevőket, annak fogalma sem lesz arról, hogy van benne valamilyen zöldség. Miért is jönne rá? Az első harapás után inkább a mézeskalács, mintsem a répára fog az eszünkbe jutni. Próbáld ki te is! 

Hozzávalók:

  • 30 dkg liszt
  • 30 dkg kristálycukor
  • 2 tk sütőpor
  • 1 tk fahéj
  • 1/2 tk só
  • 1/2 tk szódabikarbóna
  • 3 db sárgarépa
  • 4 db tojás
  • 1 dl olaj
  • 1 tk vanília kivonat
  • marcipán
  • dekorcukor
  • A krémhez:
  • 7,5 dkg vaj
  • 22,5 dkg mascarpone
  • 30 dkg porcukor
  • 2 tk vanília kivonat

A MASCARPONÉS KRÉMMEL LEKENT RÉPATORTA SZELET PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 


Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss