Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Tabán lábánál kezdhetsz új életet! Itt az ország legegészségesebb gasztrofesztiválja

Egy pléden heverészve hallgatod a madarak énekét, a nap sugarai az arcodat cirógatják. Már majdnem elalszol, amikor ínycsiklandó illatok csiklandozzák meg az orrod, és felcsendül egy dal...

Úgy érzed, jó lenne kiszakadni a szürke mindennapokból? Minél távolabbra menekülnél a város zajától? Vagy csak heverésznél a fűben egy piknik pléden? És mit szólnál, ha mindezt úgy tehetnéd meg, hogy közben kedvedre válogathatsz a legegészségesebb gasztronómiai csodák közül? Sőt, ha nem tudsz ellenállni a csábításnak, akár már helyben megszabadulhatsz egy kis súlyfeleslegtől?

Akkor A FitBalance Gasztrofesztivált Neked találták ki!

Ha már régóta halogatod, hogy új életet kezdesz, ha már többször is megfogadtad, egészségesebben élsz majd, ha már csak a megfelelő inspiráció hiányzott mindehhez, akkor június 8-án a nyár legfittebb piknikén a Tabán lábánál a helyed. Hogy miért? Mert itt akár a fűben heverészve, nagyszerű programokkal fűszerezve teheted meg az első lépéseket az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás felé vezető úton.

Ráadásul egy percre sem hagyunk majd magadra. Új életed első napján három színpadon tucatnyi program vár, a kulináris élvezeteken túl reggeltől-estig ismert edzőkkel mozoghatsz, találkozhatsz kedvenc sportolóiddal, sztárséfjeiddel, jógázhatsz és capoeirazhatsz az idilli környezetben, vagy egész egyszerűen csak tartalmasan kiengedheted a gőzt a családod, barátaid társaságában.

És hogy az új életedben se maradj éhen, a Gasztro-udvarainkban a legegészségesebb ételek közül válogathatsz, ha pedig tanácstalan vagy, mi kerülhet majd az asztalodra a jövőben, más sztárséfek mellett Marton Adrienn, vagy Fördős Zé helyben elkészíti neked a kedvenc fogásait. Miután gasztro- és életmódszakértőink „tollba mondják neked” új életed forgatókönyvét és receptjeit, Király Viktor, majd Pápai Joci koncertjével ünnepelheted meg, hogy legyőzted önmagad!

Ne feledd, nincs több kifogás! Június 8-án a Tabán lábánál végre elkezdődik az új életed!

FITBALANCE GASZTROFESZTIVÁL – A FITT PIKNIK
2019. Június 8., Budapest – Tabán, Eszperantó park
TOVÁBBI INFÓK AZ ESEMÉNY FACEBOOK-OLDALÁN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss