Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A speciális táplálkozási igényekre is gondol a SPAR

Már a mentes és az egészségtudatos termékek is megtalálhatóak a SPAR akcióiban, melyek sora folyamatosan bővül. A kínálatában ezernél is több árucikket kínál a népszerű üzletlánc azoknak, akiknek valamilyen okból kifolyólag mentesen vagy egészségtudatosabban kell táplálkozniuk.

Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR, hiszen a kereslet egyre inkább növekszik a mentes és egészségtudatos árucikkek iránt. Így azok a vásárlók, akik egészségügyi okokból váltanak például laktóz-, vagy gluténmentes élelmiszerekre, vagy azok, akik sportolnak, diétáznak, netán húsmentes étrendet követnek, számtalan termék közül válogathatnak a SPAR polcairól.

A szupermarketlánc így igyekszik reagálni arra azokra a statisztikai adatokra, melyek szerint a speciális élelmiszereket fogyasztó vásárlók 75%-a egészségügyi okokból változtatott étrendjén, míg a magyar lakosság 44%-a magának, vagy valamely családtagja számára vásárol egészségtudatos termékeket. A kutatásban részvevők 22 százaléka úgy nyilatkozott, hogy ő maga tart cukormentes, szénhidrát-csökkentett, laktóz- vagy gluténmentes diétát. A legtöbben a cukormentes, vagy csökkentett cukortartalmú élelmiszerek iránt érdeklődnek.

Az SPAR Életmód kategóriába tartozó termékeket - legyen szó glutén- és laktózmentes, vegán vagy biotermékekről, vitaminokról, illetve étrendkiegészítőkről - külön polcokon találjuk. A SPAR honlapján pedig dietetikai tanácsokat és számos egészségtudatos receptet között böngészhetünk.

 

A szupermarket rendszeres akciókkal segít, hogy olcsóbban jussunk hozzá kedvenc mentes és egészségtudatos termékeidhez, az akciós szórólapokban pedig rendszeresen, kiemelt módon is megjelennek az akciós Életmód termékek. Általánosságban hetente 5-15 árucikk érhető el kedvezményes áron, melyeken piktogramok jelzik, hogy az melyik mentes kategóriába tartozik.

A SPAR üzletekben a teljes áru termékek kedvezményes megvásárlására jó lehetőséget teremtenek az akciós kuponok, amelyeknek digitális verzióját a népszerű MySPAR mobilalkalmazásban is megtaláljuk. További információk a SPAR Életmód programjáról, valamint a speciális táplálkozásról:  www.spar.hu/gasztro-eletmod/eletmod

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss